Effektiv hygiejne med Gillette Venus Breeze

Barberskrabere er ikke kun beregnet til mænd, da kvinder også har hårvækst flere steder på kroppen. Her er det også praktisk med en lille effektiv og skarp barberskraber, som lige med et snuptag fjerner alle uønskede hår. Ét af de mest udbredte mærker inden for barberskrabere til kvinder er Gillette og især deres Venus serie, der specielt henvender sig til kvinder.

Hvordan vælger du den korrekte barberskraber?

I starten kan det være svært at vælge den mest effektive barberskraber, så man må lige prøve sig frem nogle gange. En barberskraber bliver alligevel slidt op efter nogle få ugers brug, så du kan altid skifte til en anden model. Husk på at barberbladene er dyrest, idet selve håndtaget ikke koster specielt meget, og inden for samme serie kan man endda anvende samme håndtag. Flere kvinder anvender også de almindelige Gillette produkter som:

  • Engangsskrabere med 1-2 blade.
  • Gillette Mach 3 med 3 blade.
  • Gillette Fusion med hele 5 blade.
  • Venus serien bestående af Vibrance, Embrace, Breeze samt ProSkin Moisture Rich.

Mange mænd skal både overveje prisen samt kvaliteten på deres barberskrabere, da mænd jo anvender mange barberblade gennem årene. Kvinder har ofte et mindre forbrug af barberblade, så de kan bedre tillade sig at investere i de dyre kvalitetsprodukter, hvor man opnår den mest perfekte barbering. I bund og grund er beslutningen altid subjektiv, idet alle jo har forskellige holdninger til hvilken model, der er bedst til formålet og til prisen.

Du får ofte mest for pengene, hvis du vælger en gennemsnitlig model med 3 blade, hvor priserne ligger på omkring 25 kroner pr. barberblad, og så er det modellen Gillette Venus Breeze, du bør satse på. Hvis du vil have den ultimative model i Venus serien, så er det Embrace med 5 blade, som du skal vælge. Embrace svarer faktisk lidt til Fusion modellen, mens Gillette Venus Breeze svarer til den udbredte Gillette Mach 3.

Hvor får man mest for pengene?

Uanset hvilken model barberskraber du vil anskaffe, så findes den oftest på nettet hos en webshop til markedets laveste priser, da en webshop jo har meget lave driftsudgifter sammenlignet med de normale fysiske forretninger, hvor du også kan købe barberskrabere. Du kan nemt og hurtigt bestille Gillette Venus Breeze på nettet hos Postmeshave, da denne webshop i mange år har været leveringsdygtig i et bredt udvalg af barberskrabere til konkurrencedygtige priser.