Ure til hver en tid

Ure er de ultimative accessories til mænd. Er du ikke så vild med mandesmykker, men ønsker du stadig et iøjnefaldende tilbehør, der gør, at du skiller dig ud fra mængden? Du foretrækker måske en enkel tøjstil. Men derfor har du alligevel mange muligheder for at sætte dit personlige præg på din garderobe. Der findes nemlig ure til hver en stil og hver en tid.

Sportsure med indbygget GPS-funktion

Foretrækker du en sporty stil, har du mulighed for at vælge et smart GPS-ur. GPS-modtagerens styrke varierer i de forskellige ure. De vil være rigtig praktiske under løbeturen, og findes i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner. En pulssensor vil også være meget brugbar, hvis du bruger dit ur til sport. Vælger du et smart design, kan dit ur også fungere fint til din hverdagsgarderobe.

Triathlon-ure

Er du vild med triathlon, findes der smarte triathlon-ure. De kan vise data til svømning, løb og cykling. Nogle ure kan også forbindes til telefonen. Så går du hverken glip af SMS´er eller opkald under løbeturen. Er du stolt af dine sportspræstationer og ønsker at vise dem til vennerne? Så kan du vælge et ur med Bluetooth-forbindelse til din telefon. Dine venner vil kunne følge med i dit triathlon live. Triathlon-uret kan samtidig måle dit estimerede kondital og restitutionstid.

Klassiske ure

Måske foretrækker du at gemme dit sportsur til løbeturen og iklæde dig et mere klassisk ur til hverdag eller fest? Så har du også mange valgmuligheder i alle prisklasser. Du kan vælge mellem alt fra plastic- og læderremme til guld- og sølvarmbånd. Vælger du et ur med armbånd, vil det samtidig fungere som et smart smykke eller accessorie, som du kan bruge til at understrege dit look. Kan du både lide sporture og klassiske ure, kan du vælge et sejt LED-ur. Samtidig kan det fungere som et moderigtigt armbånd.

Skil dig ud fra mængden med et lommeur

Vil du derimod virkelig skille dig ud fra mængden? Så kan du anskaffe dig et lommeur. De fås både i guld og sølv, og kan fås i mange smarte designs. Nogle ser gammeldags ud, mens andre ser meget futuristiske og originale ud. Så her har du virkelig mulighed for at sætte et personligt præg på din stil og tiltrække dig opmærksomhed. Et lommeur vil både se rigtig smart ud til jakkesæt eller vest og kan også sagtens bruges til hverdag til dine jeans.