Få glat og velsoigneret hud med Braun Series 5 skær

En del mænd sværger jo til elektriske barbermaskiner, hvilket er fuldt forståeligt, da de nyeste barbermaskiner er utrolig effektive og hurtige at anvende, og desuden er der jo ingen rengøring bagefter overhovedet. Nemmere kan det bare ikke blive. Det er så nemt, hvis du anskaffer dig en moderne Braun barbermaskine, og forklaringen kommer her.

Fordele ved elektriske barbermaskiner

En god moderne barbermaskine koster selvfølgelig en del, men til gengæld kan den også holde til mange års brug. Braun er førende i verden med elektriske barbermaskiner, og de giver også en rigtig glat barbering, da deres skær og folie er så tyndt og stærkt, at hårene afklippes helt tæt på huden men dog uden at skade huden med rifter og rødmen. Tidligere skulle man selv rengøre barbermaskinen efter hver gang, da fedt fra hudceller samt skægstubbe jo opsamles inde i barbermaskinen.

I dag skal du bare placere barbermaskinen i den tilhørende rensestation, så vil rensevæsken sørge for, at barbermaskinen bagefter er 99,999 % ren for snavs og bakterier. Det er langt mere effektivt end at skylle og vaske barbermaskinen under rindende vand.

Du må dog nok påregne at skulle udskifte blad og folie på din barbermaskine ca. én gang om året, da knivene og folien naturligvis slides med tiden på grund af friktionen. Mange er især glad for Braun Series 5 shaver (8000 Series), og der passer skær og folie heldigvis til samtlige modeller.

Priser på skær og folie

Udover den billige rensevæske får du altså kun udgifter på dit folie og skær, men de er også overkommelige i pris. De er nemmest og billigst at finde på nettet i en webshop, og det er jo enkelt at bestille der. Husk på at du altid har mindst 14 dages fuld fortrydelsesfrist på onlinekøb, så her er der altid mulighed for at få dine penge retur, hvis varen ikke lever op til dine forventninger.

Du kan finde Braun udstyr i flere webbutikker, og du kan købe Braun Series 5 skær hos Postmeshave til under 200 kr. for et sæt. Man udskifter normalt begge dele samtidigt, da de jo slides samtidigt og i samme tempo. Normalprisen i butikkerne ligger faktisk omkring 400 kr., så du får altså halv pris ved at handle på nettet, så det kan sagtens betale sig.