Få det perfekte partyoutfit

Der findes rigtig mange muligheder, når du skal vælge dit partyoutfit. Måske er du mest til en kort kjole og et par smarte sneakers, som du kan danse i hele natten. Eller du foretrækker måske et par seje jeans og en flot top med nitter. Men der er også andre trendy outfits, du kan vælge imellem.

En jumpsuit er det nye partyoutfit

Er du træt af kjoler og jeans, kan du prøve en jumpsuit. Disse kan fås helt stramme eller med vidde bukseben eller trompetbukser. De ser rigtig smarte ud både med og uden stropper. Vælger du vidde bukseben eller trompetbukser, vil det se rigtig godt ud med et par plateauhæle til. Et par stiletter vil være smarte til den stramme variant af jumpsuiten. Vælger du din jumpsuit i sort, vil det se meget godt ud med plateauhæle i en anden farve for at skabe en flot kontrast. Så kan du også supplere med accessories, der passer til, fx en clutch i samme farve. Dette vil give dit partyoutfit et ungt og moderne præg. Prøv gerne et par brede armbånd til. Eller flere armbånd ved siden af hinanden i farver, der passer til skoene og tasken. Du kan også vælge en neutral farve, der passer til alt. Disse armbånd vil se smarte ud til de brede hæle. En lang halskæde vil også passe fint til.

Sommermode

Om sommeren vil en playsuit også være et godt alternativ til en jumpsuit. De kan også fås i forskellige materialer og snit og giver et let og sommerligt præg til dit look. Et par elegante sandaler, gerne med høje hæle, vil fuldende partylooket. Hvis du skal til en udendørs fest, vil det også se rigtig smart ud med en playsuit i blomsterprint eller med blonder.

Leggins – et klassisk tilbehør til dit partyoutfit

Er du mere til leggins? Så kan du anskaffe dig et par i syntetisk læder. Der er ubegrænsede muligheder for, hvad du kan kombinere dem med. De kan både bruges til stramme toppe og til lange løse bluser.

Jeans går aldrig af mode

Foretrækker du jeans, kan du alligevel skabe et meget festligt og elegant look ved at kombinere dem med en let blondetop. Det giver en god kombination af det rå og det feminine. En rigtig trendy mulighed vil være ankellange jeans med hul på knæene. Her kan du iklæde dig alt fra sneakers til stiletter. Et par sandaler i guld eller sølv med funklende sten vil også se rigtig fine ud i sommermånederne.